L´EMPRESA

L´EMPRESA

Desde 1934

Despatx d'advocats de tradició familiar fundat el 1934 per Rafael Espino de la Fragua, jurista de reconegut prestigi, a qui més endavant rellevarien els seus fills Rafael Espino de Amézaga i Carlos Espino de Amézaga, dos il·lustres lletrats amb una gran trajectòria professional. Actualment dirigeixen el bufet els fills i néts del fundador, i socis del bufet, Rafael Espino Rierola i Ramón Espino de Balanzó.

El bufet Espino és un despatx multidisciplinari que ofereix un servei d'assessorament jurídic integral de qualitat en les àrees de Dret Civil, Mercantil, Penal i Administratiu, i que destaca principalment per:

  • La seva gran experiència en les diferents àrees i els afers propis d'empreses, societats, associacions, cooperatives o particulars. L'assignació individual de professionals especialitzats per a cada afer jurídic concret.
  • Un equip integrat per professionals especialistes en diverses disciplines, àgils, dinàmics i permanentment actualitzats, amb àmplia visió global i experiència, que garanteixen la solució satisfactòria de qualsevol afer jurídic.

Els nostres clients són empreses i particulars que confien en nosaltres des de fa temps gràcies als excel·lents resultats, al servei de qualitat que oferim, així com al tracte personalitzat, propi d'un bufet familiar de tota la vida.

 

Bufete Espino Bufete Espino Bufete Espino